Domača dimljena klobasa

Akcija!

Domača dimljena klobasa

8,90  8,45 

Šifra: 2900000002289 Kategorija: Oznaka:

Opis

Domača dimljena klobasa je sezonski izdelek, ki spada v skupino pol trajnih prekajenih izdelkov. Narejena je ročno na tradicionalen način iz svinskega stegna. Domača dimljena klobasa je dimljena z bukovimi drvmi v posebni dimni komori in kasneje sušena na gorskem zraku.
Prašiči so vzrejeni v Sloveniji pri rejcih, ki  sami pridelujejo svojo krmo za živali. Živali se med rejo prosto gibljejo. Živali imajo zelo kakovostno meso. Za vsako žival je zagotovljena 100% sledljivost v izdelku.

Sestava

Pakiranje

Poreklo

Rojeno v Sloveniji

Vzrejeno v Sloveniji

Zaklano v Sloveniji (SI711ES)

Dodatno

Opomba

V opisu izdelka so podane informacije o žiivilu. Med njimi so tudi spremenljivi podatki, kot je rok uporabnosti, teža izdelka, ki lahko varira zato lahko na opisu izdelka pride do razlik. Izdelki niso standardizirani po velikosti in teži, ker vse delamo ročno. Prodajna cena je oblikovana na kilogram posameznega izdelka. Na nalepki na izdelku so navedeni  vsi potrebni podatki. Vse fotografije so realni posnetki naš¡ih izdelkov, pridržujemo si pravico do eventualnih sprememb. Več o tem lahko preberete v splošnih pogojih spletne trgovine Mesnine Bajec.