Domača hrenovka

Akcija!

Domača hrenovka

7,40  7,03 

DOMAČA HRENOVKA spada v skupino pasteriliziranih mesnin.

Surovine: Svinjsko meso (70%), goveje meso (30%), trda slanina, morska sol, nitritna sol, poper, česen, začimbe (E450), antioksidant (E301), rdeča paprika v prahu.

Rok uporabe:  1 mesectrajna mesnina

Pakiranje po dve ali  štiri polovičke. (vakumirano)

Pakiranje: cca 250, 500g

Hraniti pri temp: do +4°C

( cena je za 1kg izdelka, cena vsebuje DDV)

Šifra: 2900000004801 Kategorija: Oznaka:

Opis

Domača Hrenovka je mesnati izdelek, ki spada  v skupino pasteriziranih izdelkov.

Narejena je na tradicionalen način iz govejega ter svinjskega mesa in naravnih začimb brez konzervansov. Je v naravnem ovoju.  Za vsako žival je zagotovljena 100% sledljivost v izdelku. Da je hrenovka res domača in dimljena priča bela lisa  na notranji strani, kjer se ob sušenju hrenovka dotika palice zato na tem mestu ni dimljena.  Malenkost dimljena hrenovka je že termično obdelana (barjena) zato je  ni potrebno kuhati ampak jih postavimo v posodo z vrelo vodo jih odstavimo in pustimo v posodi še  cca 5min. Domača hrenovka ne vsebuje glutena in laktoze.

Rok uporabe: 30 dni od pakiranja. (vakumirano)

Pakirano: po tri pare ali šest polovičk ali po dva para

Teža: cca. 0,40 kg ali cca. 0,28 kg.

Sestava

Pakiranje

Poreklo

Rojeno v Sloveniji

Vzrejeno v Sloveniji

Zaklano v Sloveniji (SI711ES)

Dodatno

Opomba

V opisu izdelka so podane informacije o žiivilu. Med njimi so tudi spremenljivi podatki, kot je rok uporabnosti, teža izdelka, ki lahko varira zato lahko na opisu izdelka pride do razlik. Izdelki niso standardizirani po velikosti in teži, ker vse delamo ročno. Prodajna cena je oblikovana na kilogram posameznega izdelka. Na nalepki na izdelku so navedeni  vsi potrebni podatki. Vse fotografije so realni posnetki naš¡ih izdelkov, pridržujemo si pravico do eventualnih sprememb. Več o tem lahko preberete v splošnih pogojih spletne trgovine Mesnine Bajec.