Domača kožnata klobasa

Akcija!

Domača kožnata klobasa

6,80  6,46 

DOMAČA KOŽNATA KLOBASA spada v skupino pasteriliziranih mesnin.

Surovine: Svinjsko meso,svinjska kožica, trda slanina, morska sol,

Rok uporabe:  1 mesec

Pakiranje po dve ali  štiri polovičke. (vakumirano)

Pakiranje: cca 350g

Hraniti pri temp: do +10°C

(cena je za 1kg izdelka, cena vsebuje DDV)

Šifra: 2900000003200 Kategorija: Oznaka:

Opis

Domača kožnata klobasa je trajen suhomesnati izdelek. Spada  v skupino zašpiljenih klobas. Klobasa je narejena na tradicionalen način po tradicionalnem receptu iz svinjskega mesa in naravnih začimb, morske soli brez konzervansov.

Zgodovinska pričevanja o izdelavi domače klobase segajo v 17 stoletje.  Je v naravnem ovoju. Dimlena je z bukovimi drvmi v posebni dimni komori in kasneje sušena na gorskem zraku. Pujski so vzrejeni v Sloveniji pri rejcih, ki  sami pridelujejo svojo krmo za živali. Pujski se med rejo prosto gibljejo. Pujski imajo zelo kakovostno meso. Za vsako žival je zagotovljena 100% sledljivost v izdelku.

Sestava

Pakiranje

Poreklo

Rojeno v Sloveniji

Vzrejeno v Sloveniji

Zaklano v Sloveniji (SI711ES)

Dodatno

Opomba

V opisu izdelka so podane informacije o žiivilu. Med njimi so tudi spremenljivi podatki, kot je rok uporabnosti, teža izdelka, ki lahko varira zato lahko na opisu izdelka pride do razlik. Izdelki niso standardizirani po velikosti in teži, ker vse delamo ročno. Prodajna cena je oblikovana na kilogram posameznega izdelka. Na nalepki na izdelku so navedeni  vsi potrebni podatki. Vse fotografije so realni posnetki naš¡ih izdelkov, pridržujemo si pravico do eventualnih sprememb. Več o tem lahko preberete v sploš¡nih pogojih spletne trgovine Mesnine Bajec.