Domača pečenica

Akcija!

Domača pečenica

6,90  6,55 

Domača pečenica je sezonski izdelek, ki spada v kategorijo svežih zašpiljenih klobas.

Narejena je na tradicionalen način iz svinjskega mesa in naravnih začimb brez konzervansov. Je v naravnem ovoju.

Rok uporabeje cca 8 dni.

Pakiranje vsebuje: dve pečenici.

Teža: cca 500g.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Domača pečenica je sezonski izdelek, ki spada v kategorijo svežih zašpiljenih klobas.

Narejena je na tradicionalen način iz svinjskega mesa in naravnih začimb brez konzervansov. Je v naravnem ovoju.  Pečenica je rahlo prekajena sveža klobasa. Pečenica vsebuje sol, poper, česen.
Pujski so vzrejeni v Sloveniji pri rejcih, ki  sami pridelujejo svojo krmo za živali. Pujski se med rejo prosto gibljejo. Pujski imajo zelo kakovostno meso. Za vsako žival je zagotovljena 100% sledljivost v izdelku. Domača pečenica spada med presne mesnine, kar pomeni, da jo je potrebno pred uporabo toplotno obdelati. Običajno se kuha cca 5 min nato pa se peče v pečici tudi cca 5-10 min. Pripravi se lahko tudi samo na žaru.

Sestava

Domača pečenica je sezonski izdelek, ki spada v kategorijo svežih zašpiljenih klobas.

Narejena je na tradicionalen način iz svinjskega mesa in naravnih začimb brez konzervansov. Je v naravnem ovoju.  Pečenica je rahlo prekajena sveža klobasa. Pečenica vsebuje sol, poper, česen.
Pujski so vzrejeni v Sloveniji pri rejcih, ki  sami pridelujejo svojo krmo za živali. Pujski se med rejo prosto gibljejo. Pujski imajo zelo kakovostno meso. Za vsako žival je zagotovljena 100% sledljivost v izdelku. Domača pečenica spada med presne mesnine, kar pomeni, da jo je potrebno pred uporabo toplotno obdelati. Običajno se kuha cca 5 min nato pa se peče v pečici tudi cca 5-10 min. Pripravi se lahko tudi samo na žaru.

Pakiranje

Domača pečenica je sezonski izdelek, ki spada v kategorijo svežih zašpiljenih klobas.

Narejena je na tradicionalen način iz svinjskega mesa in naravnih začimb brez konzervansov. Je v naravnem ovoju.  Pečenica je rahlo prekajena sveža klobasa. Pečenica vsebuje sol, poper, česen.
Pujski so vzrejeni v Sloveniji pri rejcih, ki  sami pridelujejo svojo krmo za živali. Pujski se med rejo prosto gibljejo. Pujski imajo zelo kakovostno meso. Za vsako žival je zagotovljena 100% sledljivost v izdelku. Domača pečenica spada med presne mesnine, kar pomeni, da jo je potrebno pred uporabo toplotno obdelati. Običajno se kuha cca 5 min nato pa se peče v pečici tudi cca 5-10 min. Pripravi se lahko tudi samo na žaru.

Poreklo

Domača pečenica je sezonski izdelek, ki spada v kategorijo svežih zašpiljenih klobas.

Narejena je na tradicionalen način iz svinjskega mesa in naravnih začimb brez konzervansov. Je v naravnem ovoju.  Pečenica je rahlo prekajena sveža klobasa. Pečenica vsebuje sol, poper, česen.
Pujski so vzrejeni v Sloveniji pri rejcih, ki  sami pridelujejo svojo krmo za živali. Pujski se med rejo prosto gibljejo. Pujski imajo zelo kakovostno meso. Za vsako žival je zagotovljena 100% sledljivost v izdelku. Domača pečenica spada med presne mesnine, kar pomeni, da jo je potrebno pred uporabo toplotno obdelati. Običajno se kuha cca 5 min nato pa se peče v pečici tudi cca 5-10 min. Pripravi se lahko tudi samo na žaru.

Dodatno

Domača pečenica je sezonski izdelek, ki spada v kategorijo svežih zašpiljenih klobas.

Narejena je na tradicionalen način iz svinjskega mesa in naravnih začimb brez konzervansov. Je v naravnem ovoju.  Pečenica je rahlo prekajena sveža klobasa. Pečenica vsebuje sol, poper, česen.
Pujski so vzrejeni v Sloveniji pri rejcih, ki  sami pridelujejo svojo krmo za živali. Pujski se med rejo prosto gibljejo. Pujski imajo zelo kakovostno meso. Za vsako žival je zagotovljena 100% sledljivost v izdelku. Domača pečenica spada med presne mesnine, kar pomeni, da jo je potrebno pred uporabo toplotno obdelati. Običajno se kuha cca 5 min nato pa se peče v pečici tudi cca 5-10 min. Pripravi se lahko tudi samo na žaru.

Opomba

Domača pečenica je sezonski izdelek, ki spada v kategorijo svežih zašpiljenih klobas.

Narejena je na tradicionalen način iz svinjskega mesa in naravnih začimb brez konzervansov. Je v naravnem ovoju.  Pečenica je rahlo prekajena sveža klobasa. Pečenica vsebuje sol, poper, česen.
Pujski so vzrejeni v Sloveniji pri rejcih, ki  sami pridelujejo svojo krmo za živali. Pujski se med rejo prosto gibljejo. Pujski imajo zelo kakovostno meso. Za vsako žival je zagotovljena 100% sledljivost v izdelku. Domača pečenica spada med presne mesnine, kar pomeni, da jo je potrebno pred uporabo toplotno obdelati. Običajno se kuha cca 5 min nato pa se peče v pečici tudi cca 5-10 min. Pripravi se lahko tudi samo na žaru.