Domača suha salama

Akcija!

Domača suha salama

17,30  16,43 

DOMAČA SUHA KLOBASA spada v skupino sušenih mesnin.

Surovine: Svinjsko meso (60%), goveje meso (20%), trda slanina, morska sol, nitritna sol, poper, česen, koriander, muškatni orešček

Rok uporabe:  8 mesecevtrajna mesnina

Pakiranje po 1 polovička ali 1 cela salama. (vakumirano)

Pakiranje: cca 220, 450g

Hraniti pri temp: do +10°C

( cena je za 1kg izdelka, cena vsebuje DDV)

Šifra: 2900000002609 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Domača svinjska suha salama je trajen suhomesnati izdelek, ki spada  v skupino trajnih mesnih izdelkov.

Narejena je na tradicionalen način iz svinjskega mesa in naravnih začimb brez konzervansov. Je v naravnem ovoju.  Dimlena je z bukovimi drvmi v posebni dimni komori in kasneje sušena na gorskem zraku. Pujski so vzrejeni v Sloveniji pri rejcih, ki  sami pridelujejo svojo krmo za živali. Pujski se med rejo prosto gibljejo. Pujski imajo zelo kakovostno meso. Za vsako žival je zagotovljena 100% sledljivost v izdelku.
Domače suhe salame ni potrebn kuhati.

Sestava

Pakiranje

Poreklo

Rojeno v Sloveniji

Vzrejeno v Sloveniji

Zaklano v Sloveniji (SI711ES)

Dodatno

Opomba

V opisu izdelka so podane informacije o žiivilu. Med njimi so tudi spremenljivi podatki, kot je rok uporabnosti, teža izdelka, ki lahko varira zato lahko na opisu izdelka pride do razlik. Izdelki niso standardizirani po velikosti in teži, ker vse delamo ročno. Prodajna cena je oblikovana na kilogram posameznega izdelka. Na nalepki na izdelku so navedeni  vsi potrebni podatki. Vse fotografije so realni posnetki naš¡ih izdelkov, pridržujemo si pravico do eventualnih sprememb. Več o tem lahko preberete v splošnih pogojih spletne trgovine Mesnine Bajec.