Domača špehovka

Akcija!

Domača špehovka

12,00  11,40 

Domača Špehovka je trajen izdelek, ki spada v skupino sušenih mesnin.

Surovine: Svinjsko meso, trda slanina, morska sol, nitritna sol, ostra paprika, poper, česen

Rok uporabe:  3 mesecetrajna mesnina

Pakiranje po polovica ali cela salama. (vakumirano)

Pakiranje: cca 230, 460g

Hraniti pri temp: do +10°C

( cena je za 1kg izdelka, cena vsebuje DDV)

Šifra: 2900000002326 Kategorija: Oznaka:

Opis

Domača Špehovka je trajen izdelek, ki spada v skupino suhomesnatitih trajnih izdelkov  oz. domačih salam.

Narejena je na tradicionalen način iz majhnih kosov svinskega špeha. Ovojnica salame je prirodno črevo. Pujski so vzrejeni v Sloveniji pri rejcih, ki  sami pridelujejo svojo krmo za živali. Pujski se med rejo prosto gibljejo. Pujski imajo zelo kakovostno meso. Za vsako žival je zagotovljena 100% sledljivost v izdelku. Domača špehovka je domača salama, ki je skoraj povsem nepoznana v mestih, ker je pred leti zaradi napačnih smernic prehrambene industrije bila uporaba špeha nezaželena, kar se je kasenje ugotovilo za popolnoma zmotno.  Domača špehovka je rahlo dimljena v posebi dimni komori in sušena na gorskem zraku.

Špehovka je rahlo pikantna prijetnega vonja in okusa.

Primerna je za vse vrste narezkov in priložnosti, za pečenje z jajci, idr...

Rok uporabe: trajna mesnina.

Pakiranje: cca 300g.

Sestava

Pakiranje

Poreklo

Rojeno v Sloveniji

Vzrejeno v Sloveniji

Zaklano v Sloveniji (SI711ES)

Dodatno

Opomba

V opisu izdelka so podane informacije o žiivilu. Med njimi so tudi spremenljivi podatki, kot je rok uporabnosti, teža izdelka, ki lahko varira zato lahko na opisu izdelka pride do razlik. Izdelki niso standardizirani po velikosti in teži, ker vse delamo ročno. Prodajna cena je oblikovana na kilogram posameznega izdelka. Na nalepki na izdelku so navedeni  vsi potrebni podatki. Vse fotografije so realni posnetki naš¡ih izdelkov, pridržujemo si pravico do eventualnih sprememb. Več o tem lahko preberete v splošnih pogojih spletne trgovine Mesnine Bajec.