Že kot majhen deček sem občudoval mesarsko obrt mojih starih staršev, ki so vse delali po točno določeni domači recepturi za katero sem kasneje izvedel, da je del naše družinske tradicije saj se recepti prenašajo iz roda v rod. Tako tudi sam še vedno nadaljujem tradicijo ročne izdelave domačih mesnih izdelkov. Prav tako svoje znanje prenašam na svoje naslednike.
Osebno menim, da je tak  način dela osnova za zdrave hrane. Saj je ta narejena na naraven način in vsebujejo le skrbno izbrano meso in naravne dodatke. Tako se ta tradicionalen način dela ter receptura, ki je naša družinska skrivnost prenaša iz roda v rod. Iz očeta na sina oz. hčer in tako naprej...
Kot majhno podjetje smo najprej ponudili naše izdelka v  zadružni trgovini v Litiji. Ker je  odziv trga in zadovoljstvo naših kupcev preseglo vsa pričakovanja smo se odločili, da izdelke ponujamo tudi v okoliških zaselkih in vaseh.  Tako smo svoje izdelke nekaj časa ponujali tudi v lastni mesnici v Ljubljani na bežigrajski tržnici.

Za tem smo se odločili, da naše domače izdelke ponujamo v 2 potujočih trgovinah ter v hladilnikih  ter v zadružnih trgovinah v okoliških zaselkih. V sredini leta 2018 smo se odločili, da našim strankam olajšamo nakup oz naročila saj sedaj lahko naše domače izdelke naročajo 7 dni na teden 24 ur na dan preko spletne trgovine oz spletnega naročanja. Naročene izdelke tako naslednji dan dostavimo na prodajna mesta. Če pa nakup presega 30 EUR jih dostavimo lahko tudi domov.

Jože Bajec

Additional Info